Några av våra projekt

Bland våra kunder finns såväl större som mindre företag. Gemensamt för våra projekt är modern stilren design, tydligt budskap för att fånga besökaren och smart teknik för enkelt underhåll. Här visar vi ett urval av våra senaste projekt.

Lao Wa Swerige

Hemsida för Sveriges kanske hetaste modeexport

När LAO WA FASHION skulle lansera sitt varumärke var hemsidan en del i satsningen. Situs Media fick uppgiften att ta fram en modern hemsida som återspeglade varumärket LAO WA SWERIGE internationellt. 

Läs mer om varumärket, J-O Waldner och LAO WA SWERIGE på laowaswe.com

Indesign

Hemsida och ett komplett designprogram med logotyp och visitkort

Indesign är ett företag som bygger butiksinredning till bland annat en rad exklusiva klockmärken. Situs Media skapade en responsiv hemsida samt tog fram en ny grafisk profil med logotyp, visitkort och mallar. Situs Media hjälper även Indesign att driva trafik till hemsidan genom Google Adwords.

 

Discoteknik

Hemsida och trafik - en framgångssaga utan motstycke

Discoteknik är ett företag som hyr ut och säljer utrustning för ljud, ljus och effekter till företagsevent och fester. Situs Media skapade en helhet i form av ny hemsida med tydlighet i produktsortiment, ny grafisk profil samt marknadsföring med Google Adwords. 

Denna förändring har lett till att intäkterna ger det tiodubbla tillbaka mot spenderad marknadsföringsbudget.

Visus Market Research

Ökad trafik, minskad marknadsföringsbudget och ny hemsida

Visus Market Research anlitar Situs för att generera trafik till sin hemsida. Sedan samarbetet inleddes 2009 har Visus reducerat sina klickkostnader med 91,7% samtidigt som klicken ökat med 282%.

Ett bra exempel på hur felriktad marknadsföring kan förbättras. Med Situs sparar Visus pengar, samtidigt som trafiken till hemsidan ökar.

Vi importerar din wordpressida

En bra hemsida är mer än design och tillgänglighet. Vår lösning är förmodligen en av de bästa på marknaden. Glöm Wordpress och liknande dinosaurier. Vi har tekniken och kunnandet för att snabbt och enkelt göra er hemsida modern.

Svea Fönster

Ny hemsida, trafik och mobilt bloggverktyg med geo-location

Svea Fönster är ett företag som säljer och monterar fönster till företag och privatpersoner. Situs Media har skapat en hemsida med en smart teknisk lösning. Det möjliggör för montörerna att ute hos kund fotografera den färdiga fönstermonteringen, skicka vidare från sin mobiltelefon till hemsidan där en kartkoordinat pekar ut var arbetet har ägt rum och besökaren kan titta på resultatet.

Öka försäljningen med en ny hemsida

Är du intresserad av en ny hemsida som är designad för att skapa nya kunder och funderar på hur du kan få fler besökare till sidan, tveka då inte att kontakta oss.

Kontakta oss